High Concrete Group

Facility : Locker/Lunchroom/Office
Size : 18,000 SF
Location : Denver, PA
Services Provided :

Design-Build

This three-story all-precast structure provides a new focal point to High Concrete's Denver, PA manufacturing campus. The facility is home to a changing area with approximately 450 employee lockers on the first floor, a lunchroom on the second floor, and offices on the third floor. The facility design showcases the company's capabilities. The building also features highly articulated, two-tone architectural precast panels with a bullnose accent and a cornice piece on each panel. Use of High Concrete's signature MEGA-TEETMcomponents resulted in an open, inviting space with no interior columns. The lunchroom features exposed, painted beams. Generous use of glass brings light into the atrium-style entryway.